Entreprenörskap & Företagande

02.05.2017

Min vision är ju att öppna eget och som vad, är det bara några få av er som vet om och det kommer att fortsätta att vara lite små hemligt tills jag är färdig. 

So be patient. 

Så just nu håller jag på att studera upp lite betyg som jag kommer ha användning för & första kursen är Entreprenörskap & Företagande. Jag har alltid trott att jag ska vara enormt skoltrött efter alla år bakom bänken. Men vet ni? När man verkligen vill något och vet vart det för en i slutändan så blir det så himla roligt. 

Så första kapitlet är nu läst och uppgifterna är gjorda. Det är egentligen morgondagens arbete. Men om jag ska få vardagen att fungera måste jag ibland jobba ikapp lite. Så är det när man är småbarnsmamma och vikarierar medan man studerar. Och det kommer att gå så bra så. En plan och ett schema för de kommande månaderna är upplagt med rum att ändra om lite om det skulle behövas. "Get Organized" fick jag till mig förra veckan och det är precis det jag har gjort. Nu blir det jobb på gruppbostaden innan jag tar kväll. 

Tjing!