Get organized

09.05.2017

För en tid sen så fick jag höra många gånger att jag måste bli organiserad. "Jag vet, jag vet" tänkte jag bara. 

Jag har alltid fungerat så. Att när jag är stressad och inte alls har någon ordning i huvudet så är allt runt omkring mig fint och städat. Men är jag organiserad i huvudet så är det extremt stökigt runt omkring mig. Jag har aldrig lyckats få någon balans kring det här. Men nu börjar det äntligen ordna upp sig. En kalender köptes in, och det är nästan så att jag skrev när jag får gå på toa 😂 Men det funkar. Dagis lämning, plugga, paus, lunch, plugga, jobba, forever. Det fungerar verkligen! 

Så det har varit ett par hektiska dagar nu sedan plugget drog igång och jag har verkligen glömt hur trött man blir av att plugga. Denna gång stör det mig dock inte, för att jag tycker det är så roligt och jag läser om något jag har STOR användning för i MYCKET. Jag älskar att vara kunnig, jag älskar att ha svar, jag älskar att veta mycket om lite och jag ÄLSKAR att utbilda mig i ämnen jag finner intressanta. 

"Dagen du slutar lära dig är dagen du börjar dö" - Albert Einstein. 

Verkligen ord jag lever efter. Förr kunde jag ha sån ångest att jag inte alls vet vart mitt liv är påväg, vad jag vill eller hur jag ska göra för att ens bli något. Jag har gått igenom skolbokens jobb exempel 1000 gånger. Men det var när jag stängde igen den och vågade mig ut på okänd mark som mina ideér formades. Och inom 1 år har jag nått mina mål och fram tills dess bygger jag upp och gör mig redo. 

Gud, jag längtar tills jag kan sända ut mitt första inlägg om vad som komma skall. Lång väg kvar, men så vitt jag vet så går 1 år fort. Eller vad tycker ni?